Lavazza

Lavazza

80% Arabica şi Robusta 20% Lavazza Caffe Crema Dolce este un amestec de boabe Arabica şi Robusta de cea mai buna calitate , care ofera un gust plin şi bogat. O tehnologie specială de prăjire ce garanteaza o cafea de înaltă calitate.

Este un amestec de cafea Arabica si Robusta cu personalitate, mediu prajit, ideal pentru prepararea unui espresso cremos si cu adevarat aromat.

Cafea boabe Lavazza Gusto Forte Vending 1kg. Special conceputa pentru folosirea cu aparate automate pentru cafea espresso, acest amestec surprinde printr-un gust autentic de cafea italiana.

Cafea boabe Lavazza Grande Ristorazzione. O cafea cu un corp plin, puternic şi o aromă intensa. O combinaţie de soiuri cu corp plin şi aromă puternică din Africa, Asia şi Sud America. Compozitie: Arabica 70% – Robusta 30%

Qualita Oro de la Lavazza este cea mai apreciata cafea din gama celor destinate consumului acasa sau la birou! Combinatia unica intre doua tipuri de Arabica si nivelul optim de prajire, fac din Qualita Oro sa fie medaliata cu aur in categoria sa ! 100 % Arabica.

Intensa si catifelata. Lavazza Caffè Espresso este un amestec puternic si catifelat, cu un caracter distinct, in cea mai buna traditie italiana a cafelei expresso.

Cafeaua Lavazza Gran Crema Espresso este cafeaua favorita a Italiei. O puteti savura atat la birou, cat si in locuinta dumneavoastra. Ideala pentru a incepe diminetile intr-un mod energic si cu pofta de viata. Aroma, savoarea si densitatea va vor determina sa va intoarceti intotdeauna la aceasta alegere!

Intensa si catifelata. Lavazza Caffè Espresso este un amestec puternic si catifelat, cu un caracter distinct, in cea mai buna traditie italiana a cafelei expresso.

Amestec de Arabica si Robusta Top Class este singura cafea din colectia profesionala de cafea Lavazza care are o aroma fina de ciocolata. Incercati-o cu incredere!

100% Arabica Amestecul special de boabe de cafea 100% Arabica imbina aroma catifelata a cafelei braziliene cu gustul profund si aciditatea specifice cafelei recoltata din zonele montane ale Americii Latine. Lavazza Pien Aroma este, asa cum sugereaza si numele, o cafea excelenta pentru adevaratii iubitori ai acestei bauturi.

Amestec de Arabica si Robusta Lavazza va aduce intotdeauna in ceasca o bautura de cea mai buna calitate si isi propune sa alunge monotonia diversificand oferta de produse. Gran Espresso este o cafea ce combina blend-uri de Arabica si Robusta din America de Sud, Asia si Africa pentru a va incanta simturile!

Cafea Lavazza Crema & Aroma boabe , calitate premium , destinata profesionistilor din domeniul HoReCa , un amestec de boabe de cafea atent selectionate cu o aroma puternica si plina de personalitate . Realizata din combinarea cafelei Africane cu cele Asiatice si Sud-Americane. Modul special de prajire a cafelei adauga o nota aparte de putere in aroma sa.

Cafea boabe cu cofeina pentru cei care isi doresc un inceput de zi in forta. Cafeaua Qualita Rossa de la Lavazza ofera doza necesara de energie pe care o poate oferi o cafea, amestec fin de cafea Arabica cu cea mai buna cafea Robusta. Ambalata la punga de 1 kg, Qualita Rossa poate fi acum utilizata si pentru prepararea unui espresso perfect la automate de cafea profesionale sau aparate de vending!

Un amestec de boabe Lavazza ce combina dulcea cafea braziliana, pe cea din America Centrala cu delicata savoare indoneziana avand o aroma catifelata si intensa. Este o cafea pentru toate ocaziile -armonioasa cu arome puternice. Lavazza Super Crema se situeaza intre Lavazza Crema si Aroma si Lavazza Top Class. Este recomandabila pt aparatele Saeco si Jura. Compozitia sa 60% cafea boabe din Brazilia si Sud America tip Arabica, si 40% cafea boabe cu un gust delicat din tipul Robusta Indonezia. O aciditate armonioasa.

Qualita Oro de la Lavazza este cea mai apreciata cafea din gama celor destinate consumului acasa sau la birou! Combinatia unica intre doua tipuri de Arabica si nivelul optim de prajire, fac din Qualita Oro sa fie medaliata cu aur in categoria sa! 100 % Arabica.

Lavazza Gran Aroma Bar este un amestec echilibrat de cafea arabica 60 % si robusta 40 %. Boabele sunt uniform prajite pentru a produce o cafea cu un gust bogat si intens.

70% Arabica şi Robusta 30% Lavazza Caffe Crema Classico este un amestec de boabe Arabica şi Robusta de cea mai buna calitate , care ofera un gust plin şi bogat. O tehnologie specială de prăjire ce garanteaza o cafea de înaltă calitate.

Lavazza Espresso Crema e Gusto – Gusto Forte este o cafea in amestec de 20% Arabica si 80% Robusta, ideala pentru un espresso foarte tare si cremos, destinata aparatelor de cafea.