Companie

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”Despre noi” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23342014″ el_class=”page-title-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Marigab Cafe va pune la dispozitie cea mai comoda, ieftina si rapida modalitate de a oferi colegilor, colaboratorilor si clientilor dumneavoastra o cafea cu adevarat buna.
Tot ce aveti de facut este sa ne contactati. Ne vom deplasa la sediul companiei dvs. pentru a pune la punct detaliile contractului. Vom decide impreuna care este solutia care sa satisfaca necesitatile companiei dvs.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”De ce noi?” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23342014″ el_class=”page-title-1″ css=”.vc_custom_1449749760485{margin-top: 50px !important;}”][vc_column_text]Marigab Cafe a fost înfiintata în anul 2000, ca o societate de exploatare a automatelor de bauturi calde si reci si evolueaza pe baza fortelor proprii, de la un an la a

Firma noastra asigura garantie, post-garantie si service pentru aparatele de cafea espresso.

De asemenea, firma noastra efectueaza închirieri de espressoare profesionale în baruri, sedii de firme, pentru evenimente speciale.

Avem în vedere extinderea paletei de automate si espressoare, prin exploatarea si vânzarea automatelor de diverse tipuri: bauturi calde, bauturi reci, produse diverse (ciocolate, bomboane), alimentatie (minuturi), si alte produse.

Marigab Cafe se ocupa cu vanzare de automate de cafea, automate cafea, automate de bauturi, automate de cafea, automate cafea, automate bauturi, automate de bauturi, espresso, uzate, second-hand, zanussi-necta, bianchi, bauturi calde, validatoare monede, service automate de cafea si intretinerea lor.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text css_animation=”appear”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]